Activiteiten

Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Buurtpunt Zoutman? U vindt hier de uitleg van de activiteiten.


Warme verse maaltijd.

 

Wij serveren een lekkere warme verse lunch tussen 12:00 en 14:00 uur. Dit doen we met elkaar, dus de bewoners uit de woonvorm en de wijk. De stagiaires van het Wijk leerbedrijf verzorgen samen met vrijwilligers de verse warme maaltijd. 

 

Je kan deze maaltijd mee eten voor € 5,-

 

Voor dat we gaan eten is er tussen 10:30 en 12:00 de mogelijkheid tot het nuttigen van een kopje koffie/thee en kletsen we gezellig bij.

 


Fietsen alle jaren.

 

Op de even weken kunt u tussen 10:00 en 12:00 uur een leuke fietstocht maken door de stad van Gouda. Dit in een prachtige Riksja.


Een Riksja of ook wel trishaw is een licht tweewielig voertuig, meestal door één man op een fiets getrokken. In Calcutta worden de meeste riksja's door een persoon te voet getrokken. De riksja wordt voornamelijk als soort taxi gebruikt in Zuidoost-Azië. Bij ons is het gewoon een leuk voertuig om mee van de omgeving te genieten.

 

Je kunt je opgeven bij Buurtpunt Zoutman 0182-711363 of kom gezellig even binnenlopen bij onze koffie inloop.


De Buurvrouw Zoutman.

 

De Buurvrouw Zoutman is een dementievriendelijke buurthuiskamer. Iedereen met geheugenproblemen, dementie en/of behoefte aan een zinvolle dag is welkom. Het is een veilige plek om mensen te ontmoeten en samen actief te blijven. 

Om deel te nemen is een diagnose of indicatie niet nodig. We kijken naar wat er wel kan, in plaats van wat niet (meer) kan. Bij ons doet u activiteiten die u leuk en interessant vindt.

De openingstijden zijn dinsdag en woensdag van 9.30 uur tot en met 15.30 uur.  

 

Neem voor informatie contact op met Lianne Uittenbogaard, activiteitencoach bij De Buurvrouw Zoutman, bekijk de Flyer of kijk op: https://www.paletwelzijn.nl/.
Telefonisch zijn we bereikbaar, via: 06 – 295 17 387 of per e-mail:
 buurvrouwzoutman@paletwelzijn.nl

 

 De Rode Draad

 

Iedere vrijdagochtend is de Rode draad aanwezig bij het Buurtpunt. Een wijkinitiatief van twee wijkbewoonsters. Neem je eigen creatieve werkje mee en onder het gezelschap van een kopje koffie of thee kun je er aan werken. Even gezellig samen zijn, wees welkom!