Activiteiten

Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Buurtpunt Zoutman? U vindt hier de uitleg van de activiteiten.


Warme stamppot.

 

Houd je van stamppot en wil je andere bewoners ontmoeten of gewoon even niet zelf koken?

 

Vanaf 20 oktober 2022 is er elke derde donderdag van de maand de mogelijkheid om stamppot te eten bij het buurtpunt. Daarnaast staat samenzijn centraal. Een potje kaarten of een gezelschapsspel spelen is mogelijk.

- Om 15.00 uur is het Buurtpunt open voor inloop.

- Om 17.00 uur wordt de verse stamppot met elkaar gegeten.

- De kosten zijn 5 euro per keer.

 

Graag even aanmelden van te voren op 06-11224844 of loop even binnen bij het Buurpunt. Open op maandag en donderdag van 10.00 -14.00 uur.

 

Tot dan!


Warme verse maaltijd.

 

Wij serveren een lekkere warme verse lunch tussen 12:00 en 14:00 uur. Dit doen we met elkaar, dus de bewoners uit de woonvorm en de wijk. De stagiaires van het Wijk leerbedrijf verzorgen samen met vrijwilligers de verse warme maaltijd. 

 

Je kan deze maaltijd mee eten voor € 5,-

 

Voor dat we gaan eten is er tussen 10:30 en 12:00 de mogelijkheid tot het nuttigen van een kopje koffie/thee en kletsen we gezellig bij.

 


Fietsen alle jaren.

 

Op de even weken kunt u tussen 10:00 en 12:00 uur een leuke fietstocht maken door de stad van Gouda. Dit in een prachtige Riksja.


Een Riksja of ook wel trishaw is een licht tweewielig voertuig, meestal door één man op een fiets getrokken. In Calcutta worden de meeste riksja's door een persoon te voet getrokken. De riksja wordt voornamelijk als soort taxi gebruikt in Zuidoost-Azië. Bij ons is het gewoon een leuk voertuig om mee van de omgeving te genieten.

 

Je kunt je opgeven bij Buurtpunt Zoutman 0182-711363 of kom gezellig even binnenlopen bij onze koffie inloop.