Activiteiten

Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Buurtpunt Zoutman? U vindt hier de uitleg van de activiteiten.


Vers op Maandag

 

Vers op maandag is een warme maaltijd die we met elkaar: bewoners uit de woonvorm, deelnemers van de Klup met behulp van vrijwilligers en stagiaires in ons Buurtpunt Zoutman bereiden en om 12.30 uur, nuttigen. Op maandag staan de maaltijdsoepen, pasta's, rijstgerechten kortom alle "niet aardappel" gerechten op het menu. Je kan deze maaltijd mee eten voor € 5,-

Voor dat we gaan eten is er natuurlijk een kopje koffie/thee te krijgen en kletsen we gezellig bij.

 

 


Brei- en Haakcafé

 

 

Brei- en haakcafé is een gezellig groepje mensen die hun eigen haak en breiwerkjes meenemen naar het Buurtpunt om daar gezamenlijk, onder het genot van een kopje koffie, gezamenlijk te handwerken. Deelnemen is gratis. Je betaalt alleen per keer 50 cent zodat je lekker koffie of thee kunt drinken. Dit haak- en breicafé is er op de oneven weken!


Inloop en koude lunch, op woensdag

 

Inloop en koude lunch, op woensdag van 10.00 tot 13.00 uur
Op woensdagochtend zijn deelnemers van SamSam (een onderdeel van De Klup) in de weer om voorbereidingen voor de lunch te treffen. De boodschappen worden gedaan, tafels worden gedekt en alles wordt in orde gebracht om om 12.00 uur te kunnen genieten van een broodmaaltijd.
Iedereen is welkom om aan te schuiven voor deze lunch voor slechts € 2,50.

 

 


Soosmiddag van takt

 

Soosmiddag van Takt op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur
Takt staat voor Thuiszittersactiviteiten, meest oudere mensen met een verstandelijke beperking. Zij komen naar de Middagsoos voor een recreatief programma. Er wordt regelmatig geknutseld of een spel gedaan. Een wandelingetje behoort ook altijd tot de mogelijkheden.

 

 

 Inloop en koude lunch, op donderdag


Inloop en lunch, op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur

 

 

Ook op donderdag is deelnemer actief in de weer met allerlei hand- en spandiensten. Na de kop koffie wordt bijvoorbeeld het wijkkrantje verspreid onder heel wat brievenbussen. Rond het middaguur is er een koude lunch. Deze lunch willen we binnenkort omzetten in een warme maaltijd. De koude lunch kost € 2,50. 

 


Aardappeltje Meer

 

 

Aardappeltje Meer is de warme maaltijd die we op vrijdag met elkaar:  bewoners uit de woonvorm, deelnemers van de Klup met behulp van vrijwilligers en stagiaires in ons Buurtpunt Zoutman bereiden en om 12.30 uur, nuttigen. maken. Zoals de naam al doet vermoeden, eten we stamppotten en overige aardappelgerechten. Gewoon lekker de "Hollandse Pot". Voor 5,- kan je mee eten. Is er een gezelligere manier om het weekend mee te beginnen? Vanaf 10.30 uur hebben we voorafgaand de koffie bruin. Kom gerust eens kijken.

 


Cafe Change

 

Voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel een gezellige avond waarop spelletjes worden gedaan onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

Klik hier voor meer informatie.


Tekenles

 

Op de derde vrijdag van de maand wordt er een tekenles verzorgd voor degene die dat willen